ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Profesyonel Pvp Oyunları Sunucuları

  • iyipvper
    Konu: 4 Yanıt: 4
    52 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    Pvp serverler yada sunucuları oldukça güçlü bir sisteme sahip olması gerekir. Oyun taşıyan ve devamlılık arz eden bir yapıya sahip olmalıdır. Peki ya siz oyun açmak istiyorsanız ne yapmanız gerektiğini biliyormusunuz?


    Aslında bu işler hiçte basit değil. Sadece güçlü ve profesyonel bir sunucuya sahip olmak yetmiyor. Oyun dosyalarınız da sağlam olması gerekir. Diğer yandan sunucunuzu koruyacak bir güvenlik yazılımına da ihtiyacınız var. Örnek verelim Ddos koruması kesinlikle olması gerekir.

    İyi bir pvp serverler sunucusu saldırılara karşı dayanıklı olması gerekir. Aksi halde aynı gün oyunu kapatmak zorunda kalacaksınız

    Sağlam bir pvp oyun dosyasına sahip olmalsınız ki açıklar olmamalı Oyunda açık ve hile dönmeye başladığında kesinlikle herşeyin bitmeye yakın olduğu zmandır. Bu yüzden devamlı olarak pvp forumları takip edip hem sunucu hemde oyun açıklarını kapatmalısınız.

    Pvp açmak için en yararlı bilgiler nerede: https://iyipvp.com da bu yararlı bilgilere sahip olabileceksiniz. Size pvp rehberinde ne yapmanız gerektiğini uzun uzun anlatmışlar.

    Peki ya oyun pack ve düzeltmelerine nasıl ulaşırım? Bunun için bir google araması yapmanız yeterli. Hangi pvp oyununu kurmak istiyorsanız örneğin metin2 yi ele alalım. metin2 pack ve hataları diye arayın bir sürü forum çıkacaktır. 

    Sağlam bir oyun açmak için profesyonel bir oyuna sahip olmak için sunucu nasıl seçilmeli sizde yorum yazarsanız sevinirim. İyi forumlar

    0

    28.4.2020

    Link kopyalandı.