ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Özel ve gizli numara bulma

  • mcf34
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    ÖZEL NUMARA BULMA
    Özel numara bulmak için çeşitli yollar arayan kullanıcılar, sonuçlarından pek de memnun kalamıyorlar. Çünkü özel numara veya gizli numara nasıl bulunur hangi yollar izlenmeli bu gibi soruların cevabını Özel Numara Bulma Yöntemleri konumuzu inceleyebilirsiniz.
    Telefonunuza sürekli bilinmeyen numaralar tarafından çağrılar mı geliyor. Sürekli Gizli numara mı arıyor sizi. Bu durumlardan kurtulma yolları Gizli Numara nasıl bulunur konumuza göz atın. Türkiyede bulunan tüm operatörlere bağlı olan aboneler hatları gizli numaralara veya özel numaralara aranma özelliği açıksa herkes sizi rahat bir şekilde arayabilir.
    Özellikle Türkcell, vodafone ve Türk Telekom gibi büyük telekomünikasyon şirketlerinde hattınız varsa onların servisleri aracılığıyla cep telefonunuza gelecek olan özel numara arama özelliğini açabilir veya kapatabilirsiniz. Ülkemizde bulunan 3 operatör de özel numara kapatma servis iletişim bilgiler farklıdır. Eğer öğrenmek veya özel numara nasıl bulunur konusunda bilgi almanız açısında konumuza mutlaka göz atın.
    Arayan Numara Kim? Öğrenebilir miyim?
    Ayrıca sizi arayan gizli olamayan ve telefonunuzda kayıtlı olmayan numaraları da öğrenme şansınız var. Bu da aynı şekilde üç farklı operatörden de öğrenmeniz mümkün. Gerek sms gerek sesli çağrı merkezi vasıtasıyla sizi arayan numaraları öğrenebilirsiniz. Tabi bu durum karşı taraf bilgilerim gizli kalsın diye onay vermemişse öğrenebilirsiniz.
    Sözü fazla uzatmaya gerek duymadan aşağıdaki konuya giderek detaylı bir bilgi sahibi olabilirsiniz.
    Gizli Numara nasıl bulunur

    0

    17.7.2021

    Link kopyalandı.