ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

​İtalya’da Yüksek Lisans Eğitimi için Pava Education

  • BilgiliBey
    Konu: 3 Yanıt: 3
    39 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    İtalya’da yüksek lisans eğitimi sonunda İtalya devleti öğrencilere 1 yıllık iş arama oturumu vermektedir, bu sayede master programını tamamlayan öğrenciler İtalya ve Avrupa ülkelerinde iş arama sürecine dahil olmaktadır. Ayrıca bu ülkede yüksek lisans öğrencileri haftalık 20 saat çalışma hakkına sahip olmaktadır, bu ise öğrencileri ekonomik olarak da oldukça rahatlatmakta mesleki ve kültürel olarak tecrübe sahibi olmasını desteklemektedir.

    Yüksek lisans eğitimini yapmak isteyenlere https://pavaedu.com olarak eğitim danışmanlarımız ve irtibat ofislerimiz vasıtasıyla yardımcı olmaktayız. İtalya‘da eğitim hayatınıza devam etmek ve seçkin üniversitelerde yüksek lisans yapmak isterseniz, bizler ile en kısa sürede irtibata geçiniz. Milano da ofisimiz mevcuttur.

    İtalya Rönesans’ın doğduğu ülkedir aynı zamanda dünyanın en eski üniversitelerine, sanat, müzik ve dans akademilerine ev sahipliği yapmaktadır. İtalya’da yüksek lisans eğitimini İngilizce olarak alabileceğiniz çok sayıda üniversite vardır.

    İtalya’da yüksek lisans eğitimini İngilizce olarak şu bölümlerde yapabilirsiniz:

    Uluslararası ilişkiler, Siyasal Bilimler, İşletme ve Yönetim, Ekonomi, Mühendislik, Psikoloji ve Sosyoloji. İtalya’da lisans eğitiminin son sınıfında olanlar veya lisans eğitimini bitirmiş olanlar kasım ile mart ayları arasında yüksek lisans eğitimi için başvuru yapabilirler. Bu ülkede yüksek lisans eğitimi 2 yıl sürmektedir. Bu süre 4 dönemden oluşmakta ilk 3 dönem dersler ile yoğun bir şekilde geçtikten sonra son dönemde tez yazılımına geçilmektedir. Yapılan sınavlarda puanlama 30 üzerinden olmakta, 18 ve üzeri alan öğrenciler başarılı kabul edilmektedir. Öğrenciler kayıt oldukları derslerin sınavına toplam 6 kez girebilmektedir.

    İtalya‘da eğitim düşünenler için burs imkânları da vardır. İtalya’nın seçkin üniversiteleri kaliteli uluslararası öğrencileri çekmek için burslar da vermektedir. İtalya devleti ihtiyaç bursu vermekte, TEV ve KYK bursları master öğrencilerine de verilmektedir. Ülkede yüksek lisans alanında birçok alternatif mevcuttur. Yüksek lisans ücretleri öğrencinin ailesinin yılık gelirine göre belirlenmekte olup 150 ila 3500 avro arasında değişmektedir. Pava Education olarak yüksek lisans başvurunuzu bizimle yapmanızı öneririz. İtalya’da yüksek lisans ve üniversite eğitimi başvurunuz deneyimli ekibimiz tarafından değerlendirilerek sizlere özel bir başvuru planı hazırlanır. Sizlerde referans mektubu ve özgeçmiş hazırlayarak başvuru sürecine katılabilirsiniz.

    0

    14.2.2020

    Link kopyalandı.