ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

DJ Batu Karam

  • ceydaates15
    Konu: 995 Yanıt: 1005
    13015 JFP
    Orgeneral
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk Kont

    Ben Batuhan Rifaioğlu ama herkes beni sahne ismim olan DJ Batu Karam olarak tanıyor. Müzik özellikle de rap hayatımın anlamı. Müziği ve insanları coşturmayı seviyorum. Karşımda yüzlerce kişinin benim müziğimle dans etmesi benim en mutlu olduğum anlardır. 15.04.2001 tarihinde Ankara’da doğmuşum. İlköğretimi ve liseyi ODTÜ Koleji’nde okudum. Almanca ve İngilizce biliyorum. Üniversite okumak planlarım arasında olsa da şimdilik beklemedeyim. Müziği hep sevdim ve yaşamımı müzikle birlikte devam ettirmeye kararlıyım. Yaşadığım bu şehir müziğime yansımaktadır. 
    DJ olmak ve pek çok tanınan ve sevilen sanatçıyla birlikte çalışmak müziğimin daha da başarılı olması konusunda bana yardımcı olmaktadır. Şu an hayatımla ilgili tüm planlarım müzik ve Dj olmak üzerine kuruludur. Yaptığım iş ve dışa yansıttığım o müzik insanları mutlu ediyor. Karşımdaki insanların mutlu olduğunu görmek beni mutlu ediyor. 
    Rap müziğinin hayatımda çok farklı bir yeri vardır. Her insanın ruhuna hitap eden bir müzik türü bulunurmuş benim ruhumda ve tüm hücrelerimde rap müziği bulunuyor. Yaptığım müzikte de bunu görebilirsiniz. Rap müziği ve DJ’lik mesleği benim için birbirini tamamlayan ve sonra da beni yansıtan iki kavramdır. Aldığım DJ/Producer sertifikası ile bu işi profesyonel olarak yapmakta kararlıyım. Hayatımın belki de en büyük ideali iyi bir rap şarkıcısı olmak. Buna ulaşmak için merdivenleri emin adımlarla çıkıyorum. Hayallerime ve ideallerime gelince bunları da gelecek planlarım olarak size şöyle sunabilirim:
    ⦁ Rap müziği ile adımın birlikte anılmasını sağlamak
    ⦁ Ünlü bir rap’çi ile feat yapmak
    ⦁ Kadıköy Acil ailesinin fertlerinden biri olmak
    ⦁ Kendi albümlerimi çıkarmak
    DJ Batu Karam denildiğinde yaptığım işi ve yaptığım müziği herkes bilsin ve tanısın istiyorum. Müziğin insanları insan yaptığının farkındayım. Bu sebeple tüm dünyanın daha yaşanabilir bir dünya haline gelmesine müziğimle katkıda bulunmak ve dünyaya hitap etmek istiyorum.
    Yaşamımda müzik hayatımın anlamı olsa da spor ile sağlıklı yaşam konusunda da kendimi yetiştirmeye çalışıyorum. Yakın dövüş, Golf, MuayThai, MMA, Ju –jitsu, Futbol, Yüzme gibi sporları yapmaktayım ve sağlıklı yaşam konusuna önem vermekteyim.
    DJ Batu Karam ile irtibata geçmek için:
    Manajeri: Yunus Seven - https://www.instagram.com/yunus_seven06/
    Instagram hesabı: https://www.instagram.com/djbatu.karam/

    0

    27.7.2019

    Link kopyalandı.