ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bürotime Capo Yönetici Koltuğu İncelemesi

  • dijitalceo
    Konu: 7 Yanıt: 9
    107 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    En iyi yönetici koltukları arasında bulunan Capo Yönetici Koltuğu, iş yerlerinize zarif bir dokunuş ve prestij kazandıran etkileyici bir tasarıma sahiptir. Şık suni deri kaplamasıyla, geniş oturum alanı (66 cm) sayesinde uzun süreli oturumlarda bile rahatlık sunar.

    Koltuk, sırt açısını dört farklı pozisyonda kilitleyebilme ve sırt sertliğini ayarlayabilme özelliğine sahip senkron mekanizmasıyla omurganızı etkin bir şekilde destekler. Ayrıca, güvenlik kilidi bulunan sırt desteği ek bir güvenlik sağlar.

    Koltuk ölçüleri şu şekildedir: Yükseklik 128 cm, oturum genişliği 66 cm, sırt yüksekliği 128 cm. Yüksek sırt tipi, uzun süreli oturumlarda ekstra destek sunarak konforunuzu artırır.

    Capo Yönetici Koltuğu, çeşitli standartlara uygunluk sertifikalarına sahiptir: Kumaş yangın dayanımını belirten BS EN 1021-1/2, sünger yangın dayanımını ölçen MVSS 302, Amerikan dayanım sertifikalı tekerlek standardı olan Bifma x5.1 ve çalışma sandalyesi standardı olan TSE EN 1335-2 gibi sertifikalar ile kalite ve güvenliği garanti eder.

    0

    31.8.2024

    Link kopyalandı.