ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

​Alen Otomatik Kapı

  • IDeathKiss
    Konu: 4 Yanıt: 4
    52 JFP
    Offline
    Kazanılan Rozetler
    Halk

    Alen Otomatik Kapı 
    Günümüzde yaşam kalitesinin artması ve gelişmesinden dolayı kapı sistemlerinin de otomatik çalışabilir sistemde olması, kullanıcılar tarafından rabet gören bir ihtiyaç ve özellik olmaya başlamıştır. Bu isteklere cevap veren ürünler içerisinde de otomatik yana kayar fotoselli kapı sistemleri en çok tercih edilen ürün olmuştur.
    Farklı ölçü ve farklı yerler için çok çeşitli seçenekler sunan otomatik yana kayar fotoselli kapı sistemi hızlı, sürekli, yoğun kullanıma uygun, düşük enerji tüketimi, sessiz çalışması gibi özellikleri sayesinde kullanıcı tarafından talep edilen tüm ihtiyaçları karşılayabilmektedir.
    Teknolojik olarak günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılamasının yanı sıra aynı zamanda da gelişen teknolojinin ortaya çıkardığı yeni sistemler ile de uyumlu çalışabilme özelliğine de sahiptir.
    Otomatik kapılar ofislerde, hastanelerde, marketlerde, işyerlerinde, alışveriş merkezlerinde, benzinliklerde, eczanelerde, şık görüntüsü için iç mekanlarda kullanılan estetik ürünlerdir. Otomatik kapı sistemleri çalışma şekline ve uygulanılacak kapı boyutuna göre tek ve çift kanat olarak ayarlanabilmektedir. Takılacak cam ağırlığı olarak 200 kg'ye kadar taşıyabilen özel motorlara sahip, kasnaklı kayış ve encoderli ve buna dayanacak işlemci olamak üzere kaliteli bir çalışma prensibine sahiptir. Encoder ile kapı açılış hızı ve kapanış hızı ayarlanabilmektedir.
    Arzu edilirse şifreli, el sensörlü, butonlu veya hareket sensörlü, yüz tanımalı, parmak tanımalı gibi opsiyonel seçenkler kullanılabilen otomatik  kapılar giriş-çıkış kolaylığı sağlamaktadır.
    Otomatik kapı, şase içerisinde tekerlek sistemi, avare karşılığı, durdurma sistemi ve kablo bağlantı sistemi ile çalışmaktadır. Şase üzerinde ise ayar anahtarı denilen ve kapının çalışma şeklini belirleyen ve ayarlayan dijital ayar sistemi mevcuttur. Konum anaharı ile kapı açık, kapalı, kışlık, kilitli, tek yönlü açılır, giriş ve çıkış olarak ayarlanabilmekte ve bu sayede kullanıcıya farklı amaçlarla kullanım hakkı sağlamaktadır.
    Otomatik kapı üzerindeki fotosel algılayıcı ile algılama mesafesi ayarlanmaktadır. Fotoselli kapıların çalışma şeklini istenilen hareket algılama yönüne yönelik, hareket radarnı çevirmek suretiyle istenilen açıda kapı ayarlanabilir.
    Otomatik kapılar askı sistemleri sayesinde kapı kanatlarının dengede durmasını ve hareket etmsini sağlayan yönlendirici klavuzlarla eş zamanlı çalışarak kolay ve sessiz bir çalışma şekline sahiptir. Camlar lamine cam kullanılarak hem güvenlik hem de olası cam kırılmalarında düşme olasılığını ortadan kaldırır. Cam kenarına çekilen conta sistemi ile toz, sıvı ve ses yalıtımı sağlamtadır. Kanatların altındaki fırça sistemi ile çalıştığı alanı otomatik olarak temizler ve sorunsuz çalışa sağlar. Bir bakıma kendi güvenliğini sağlamaktadır.
    Otomatik kapılarımız 2 yıl firma garantili ve 10 yıl parça temin garantilidir.

    0

    7.3.2020

    Link kopyalandı.